Tänään olin taas tallilla hoitamassa Pokua ja Emppua. Kummassakin oli taas hirvee harjaaminen, ois tehny mieli upottaa Emppu johonkin sopivaan vesisaaviin, ei siitä muuten puhdasta saa... ;) Kävin myös ratsastamassa Pokulla ~tunnin maastolenkin. Pokulla oli vähän ylimäärästä energiaa, se vähän läks käsistä toisen ravipätkän aikana.

Yritin hidastaa käyntiin, kun oli kävelijä vähän matkan päässä, mut Pokupa päätti, että on kivempi mennä hirveetä laukkaa. :/ Tämän jälkeen ei tuntunut olevan pienintäkään kontrollia hevoseen ja kokoajan pelotti, että joku tulee autolla vastaan, kun ei niin mutkasella mettätiellä kovinkaan pitkälle eteenpäin nähny. Lopulta sain Pokun pysähtymään yhdessä ylämäessä, kun ohjasin sen lumihankeen...

Tämän jälkeen tehtiin käynnissä vähän pysähdys ja peruutusharjoituksia, ;) ja sitten yritettiin ravia uudelleen. Taas Poku yritti lähteä, mut sain sen melkein heti takas hallintaan. Käännyttiin takasin tallillepäin. (Tultiin ihan vaan vähän rauhallisemmin, kun menomatka.) Tallilla harjasin vielä Pokun ja annoin pojille heiniä eteen ja siivosin karsinat.